February 10, 2023

SeederDeBoer

SeederDeBoer is een organisatieadviesbureau met een kantoor naast het centraal station in Amsterdam. Met zo’n 150 consultants begeleiden wij onze klanten bij het doorvoeren van complexe veranderingen in de zorg, de publieke en de financiële sector. De projecten bevatten verschillende type transformaties, zoals business-, digitale-, financiële- en procestransformaties.

Wij werken aan een betere omgeving door onze klanten te helpen in hun groei, maar ook veel te investeren in onze eigen ontwikkeling. Zo willen wij duurzame veranderingen te weeg brengen. Daarbij hebben wij professionele én persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. 

Consultancy Traineeship 

In ons tweejarig Consultancy Traineeship word je opgeleid tot organisatieadviseur pur sang. Zelfstandig of met collega’s werk je als Junior Consultant bij meerdere opdrachtgevers aan verschillende vraagstukken. Je werkt bijvoorbeeld mee in complexe projecten/programma’s, werkt aan vraagstukken als business analist of beschrijft en analyseert bedrijfsprocessen voor de klant. Naast je werkzaamheden voor je opdracht volg je vele trainingen op inhoudelijk en persoonlijk vlak, waar je de vruchten van plukt voor de rest van je carrière. Ook bestaan er vele initiatieven binnen SeederDeBoer waar je je bij kunt aansluiten, zoals een werkgroep voor D&I, duurzaamheid of een innovatieteam dat zich richt op innovatievraagstukken van klanten.

Consultancy Talent Programme Rabobank / ABN AMRO Bank

Naast het Consultancy Traineeship biedt SeederDeBoer ook twee klantspecifieke traineeships aan. Dit biedt een unieke kans jouw consultancy skills te ontwikkelen met de zekerheid om vanaf de start mee te draaien in complexe veranderprogramma’s van Rabobank of ABN AMRO Bank. Na de onboarding bij SeederDeBoer start je zo snel mogelijk bij Rabobank of ABN AMRO Bank. Het eerste jaar ben je in dienst bij SeederDeBoer. Het tweede jaar treed je (in goed overleg uiteraard) in vaste dienst bij Rabobank of ABN AMRO Bank. Dit is anders dan het Consultancy Traineeship waar je na het afronden van je traineeship doorgroeit binnen SeederDeBoer.

Bij SeederDeBoer staat de mens centraal. Wij vinden het belangrijk verschillende perspectieven te kunnen brengen in onze opdrachten en met iedereen samen te werken, ongeacht gender, culturele achtergrond of seksuele geaardheid. Wij zien diversiteit als iets wat onze organisatie sterker maakt en waardoor we ook kwalitatief beter werk leveren. We zijn nieuwsgierig naar ieders inbreng.