November 18, 2017

Over ICansultancy

ICansultancy is een gezamenlijk project van de studieverenigingen FAECTOR, FSR en In Duplo. Het doel van het evenement is om studenten in contact te brengen met vooraanstaande strategy consultancy bedrijven, in combinatie met een inspirerend dagprogramma. De derde editie van de ICansultancy – Women Consultancy Day  zal plaatsvinden op 23 januari 2020. Dit evenement is in samenwerking met BCG, Bain & Company, Strategy& en Roland Berger.

Women Consultancy Day

Ben je een vrouw en geïnteresseerd in strategy consultancy? Op donderdag 23 januari 2020 kun jij door deelname aan de Women Consultancy Day kennis maken met vier vooraanstaande strategy consultancy bedrijven door middel van een training, verschillende cases en een diner. Eveneens is er gedurende deze dag genoeg ruimte om op een informele manier in contact te komen met de strategy consultants.

Voor dit evenement is ICansultancy op zoek naar vrouwelijke ambitieuze derdejaars Bachelor-, Pre-Master- of Masterstudenten in Nederland! Val jij in deze doelgroep en heb je interesse in strategy consultancy, meld je dan nu aan voor deze dag!

De aanmeldingen voor 2020 zijn geopend!