November 27, 2023

Bedrijven Consultancy Landscape

Welkom bij ons carrière-evenement waarin we vier consultancybedrijven verwelkomen: Simon-Kucher & Partners en IG&H op 12 maart , gevolgd door Metyis op 13 maart. Dit tweedaagse evenement biedt een unieke kans voor studenten om inzicht te krijgen in de wereld van consultancy en de mogelijkheid om enkele van de meest gerespecteerde namen in de branche te ontmoeten.

Duik dieper in de wereld van managementconsultancy op 12 maart met Simon-Kucher & Partners en IG&H.

Simon-Kucher staat wereldwijd bekend om hun expertise op het gebied van strategie, marketing, en pricing. Ze helpen bedrijven bij het maximaliseren van hun winst door middel van data-analyse en strategisch advies. Tijdens ons evenement krijgen studenten de kans om te leren van de professionals van Simon-Kucher & Partners en inzicht te krijgen in hun aanpak van complexe zakelijke uitdagingen.

IG&H is een toonaangevend adviesbureau dat gespecialiseerd is in de sectoren financiën, zorg en retail. Met hun focus op digitalisering en innovatie helpen ze organisaties om hun bedrijfsmodel te transformeren en te blijven groeien in een snel veranderende wereld. Op ons evenement zullen studenten de kans krijgen om te ontdekken hoe IG&H werkt aan baanbrekende projecten en om te leren van hun ervaren consultants.

Op 13 maart verwelkomen we Metyis, een consultancybureau dat gespecialiseerd zijn in data-driven consultancy.

Metyis is een adviesbureau dat zich richt op strategische vraagstukken en operationele uitmuntendheid. Ze werken nauw samen met klanten om complexe problemen aan te pakken en duurzame oplossingen te vinden die echt impact hebben. Studenten zullen tijdens ons evenement de kans krijgen om te leren van de experts van Valcon en Metyis en inzicht te krijgen in hun benadering van managementconsultancy.

Of je nu geïnteresseerd bent in data-driven consultancy of managementconsultancy, dit evenement biedt een unieke kans om te leren van en te netwerken met enkele van de meest gerenommeerde consultancybedrijven ter wereld. Meld je vandaag nog aan en ontdek de mogelijkheden die deze spannende industrie te bieden heeft! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 12 en 13 maart.

 

Je kunt je aanmelden voor een losse dag, of natuurlijk voor beide dagen!